Små Bubblor startades sommaren 2016 av fyra stycken personer som på olika håll hittat en gemensam nämnare, nämligen champagne. Med lite brokiga bakgrunder trodde vi oss kunna erbjuda ett kanske inte nytt, men alternativt sätt att njuta av champagne och den 24 mars 2017 slog vi upp dörrarna till Linnés första champagnebar, Champagnebaren Små Bubblor.

Nu har det snart gått två år sedan vi öppnade och det har varit en fantastisk tid, men samtidigt en otroligt kämpig tid.
Utan erfarenhet från branschen har vi nog lyckats göra alla de misstag man kan göra, ja kanske till och med behöver göra för att inse sin egen del i en stor värld.

Vi är inte på något sätt i mål med vår egen insats och varje dag är fortfarande en kamp, en kamp för att stabilisera verksamheten mot alla de faror som lurar runt hörnet.
Under tiden fortsätter vi att sätta vår personliga prägel på champagne som dryck, lyfta champagne i kombination med mat, som kanske för den enskilde initialt känns nytt och främmande. Vi vill givetvis få dig som nyfiken eller lite mer erfaren att prova nya vägar med champagne och mat.

Så välkommen till Linnés första champagnebar!