Champagnebaren Små Bubblor startas av tre stycken personer som på olika håll hittat en gemensam nämnare, nämligen champagne. Med lite brokiga bakgrunder tror vi oss kunna erbjuda ett kanske inte nytt, men alternativt sätt att njuta av champagne. Idag finns en uppsjö av pubar och vinbarer, men de mer nischade champagnebarerna lyser med undantag av något enstaka alternativ med sin frånvaro. Detta är något vi vill ändra på. Givetvis kommer du kunna njuta av stilla viner, öl och cider, men hos oss är det champagnen tillsammans med en anpassad matmeny som står i fokus.

Med en personlig prägel vill vi alltså sätta ytterligare lite ljus på champagnen som dryck.
Vi vill lyfta den i kombination med mat, som kanske för den enskilde initialt känns nytt och främmande. Vi vill få dig som nyfiken eller lite mer erfaren att prova nya vägar med champagne och mat, även om alla de invanda alternativen givetvis finns i bakgrunden.

Så välkommen till Linnés första champagnebar!